Ми у Facebook
08.06.2014, 22:59

У Рівному - призов до армії

OGO.ua подає витяг із наказу військового комісара Рівненського об'єднаного міського військового комісаріату "Про призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у травні-липні 2014 року".
"Громадянам міста Рівного, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: м.Рівне, вул. Грабник, 2, Рівненський об'єднаний міський військовий комісаріат, кабінет № 17, а громадянам Рівненського району, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: м.Рівне, вул. Дніпровська, 4, кабінет № 15, в час, зазначений в повістках.

Письмо Владимиру Путину от пенсионера из Западной Украины

Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста, району негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у відповідний військовий комісаріат на призовну комісію.

Новачки батальйону "Азов" вміють більше, ніж армійська еліта

Явці на призовну дільницю міста Рівне та Рівненського району, для призову на строкову військову службу, підлягають усі громадяни 1996 року народження, яким в період чергового призову до 30 липня 2014 року виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1989-1995 роках та у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призваних раніше з різних причин".





На правах реклами