Ми у Facebook
09.06.2014, 12:19

У Рівному пройшла акція «Принеси "копілку" - врятуй життя рівненського військового» [+Фото]

2144 гривні 39 копійок зібрали громадські активісти Рівного на майдані Незалежності під час благодійної акції «Принеси "копілку" - врятуй життя рівненського військового», спрямованої на допомогу необхідними речами рівненським військовослужбовцям, які воюватимуть із терористами на сході України.
У день Святої Трійці всі бажаючі мали змогу матеріально підтримати українських військових, зробивши пожертву до скарбнички, встановленої на майдані Незалежності у Рівному, або ж долучившись до викладання тризубу з розмінних монет.

У Рівному - призов до армії

Зібрані кошти, за словами ініціаторів акції, будуть спрямовані на придбання необхідних речей для військовослужбовців, які знаходяться на Рівненському полігоні, а згодом будуть відправлені на службу на схід України. Йдеться про бронежилети, маскувальні халати, маски, тактичні жилети, прилади нічного бачення та тепловізор.

Письмо Владимиру Путину от пенсионера из Западной Украины

Під час акції зібрали 308 гривень 39 копійок монетами та 1836 гривень купюрами. Разом - 2144 гривні 39 копійок.





- Це, звичайно, добрий результат для спонтанної акції але цих коштів занадто мало для дійсно суттєвої допомоги, - коментує підсумки акції її організатор Діана Гордійчук. - Тому пропоную не зупинятися, а проводити далі і далі флеш-моби, акції, ідей вистачає, і нехай плани Путіна розіб’ються об громадські ініціативи таких людей як ми!






На правах реклами