Ми у Facebook
09.06.2014, 15:17

Волинянин з`їдає кілограм сала за 8 хвилин [Фото+Відео]

Тричі рекордсмен України зі швидкісного поїдання національного продукту претендує на запис у Книзі рекордів Гіннеса.
Михайло Киденько із Велицька, що в Ковельському районі Волинської області, двічі бив свій рекорд України з поїдання сала на час. Останній раз він впорався зі свіжиною кілограмової ваги за 8 хв. 42 сек.

Михайло не просто учасник конкурсів зі швидкісного поїдання національного українського продукту. Він - приватний підприємець, одноосібник, депутат районної ради кількох скликань, - пише "Слово Волині".

Фото зі сторінки в Одноклассниках
Фото зі сторінки в Одноклассниках

Михайло має освіту агронома. Безпартійний. Неодружений. А ще найвідоміший в Україні "саломан" - учасник самодіяльного колективу «Полісяни» Ковельського району.

42-річний чоловік зізнається, що сало любить із дитинства.

"Їхав одного разу в машині, почув по радіо, що відбувається конкурс поїдання сала. Записав номер телефону, зареєструвався", - розповідає про свій перший конкурс волинянин.

Михайло каже, що спочатку їсти сало на швидкість було важко, адже воно несолоне, свіже. Перший рік поїхав – зайняв перше місце. З’їв кілограм за 16 хвилин 42 секунди. У 2011 року його досягнення становило 10 хвилин 55 секунд. Зараз їсть ще швидше – його третій офіційно зафіксований рекорд України - 8 хвилин 42 секунди.



"Перший раз виграв путівку в Єгипет. Ще завдяки цьому конкурсу побував у Австрії та Скандинавських країнах. Оце за останніх років, певно, десять я усього тричі й відпочивав. Усюди брав із собою сало. Навіть мусульман пригощав", - запевняє чоловік.

Досягнення у поїданні сала пана Михайла тричі занесені до Книги рекордів України. Це дає право претендувати і на запис у Книзі рекордів Гіннеса, пише ВолиньPost.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Хлопець з Волині переміг у польському X-факторі [Фото+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ