Ми у Facebook
09.06.2014, 15:04

У Миколаєві під завалами будинку знайшли тіло загиблого

У ході рятувальних робіт з розбору наслідків вибуху в багатоповерховому будинку, рятувальники на 3 поверсі під завалами виявили тіло людини. На ньому зараз знаходиться залишки залізобетонної конструкції і шафи.
Про це повідомляє місцевий сайт "НикВести", який посилається на інформацію начальника Головного управління ДСНС України в Миколаївській області Максима Грицаєнка.

БІЛЬШЕ ФОТО: У Миколаєві стався вибух у житловому будинку

На даний момент встановити особу загиблого неможливо, йде розчищення завалів. Роботи рятувальників ускладнюються великою кількістю пилу та завалами.

У Миколаєві знову стався вибух у будинку [Фото+Відео]

Нагадаємо, о 4 год. 59 хв. 9 червня у м. Миколаїв по вул. Молодогвардійська, 28, у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку стався вибух (попередньо побутового газу) без послідуючого горіння. В результаті вибуху сталося руйнування міжповерхового перекриття в одній кімнаті між 5 та 4 поверхами та покрівлі над квартирою.

БІЛЬШЕ ФОТО: У Миколаєві стався вибух у житловому будинку

Наразі слідчим відділенням Ленінського РВ ММУ УМВС розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.270 КК України "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.





На правах реклами