Ми у Facebook
15.06.2014, 11:21

У Рівному будуть розповідати про «Кіно зсередини»

Сьогодні, 15 червня, о 14:00 у рівненському кіноклубі GONZO відбудуться покази короткометражних фільмів та майстер-клас під назвою «Кіно зсередини» від членів спілки кінематографістів України сестер Артеменко.
Організатори наголошують, що якщо ви маєте мрію спробувати себе у одній з кінематографічних спеціальностей, тоді вам варто відвідати зустріч з молодими, проте вже досить досвідченими та відомими українськими кінорежисерами та сценаристами Мариною та Оксаною Артеменко.

У їх послужному списку вже є значна кількість відзнятих короткометражних фільмів, відзначених на багатьох кінофорумах, чотири з яких будуть детально розібрані під час проведення майстер-класу.

Сестри Артеменко поділяться з усіма присутніми секретами кіновиробництва. У вас буде можливість ознайомитись з основними практичними навичками та правилами, якими повинен володіти кожен член знімальної групи. Ви також отримаєте професійні поради та відповіді на всі питання, що стосуються процесу зйомок кіно та всього, що з цим пов'язано. Режисери готують і спеціальні подарунки для слухачів майстер-класу.



Отож, якщо ви бажаєте зняти свій перший фільм або ж плекаєте мрію стати учасником знімальної групи у якості режисера, актора, сценариста, художника, гримера, оператора чи бачите себе на знімальному майданчику у будь-якому іншому амплуа, тоді цей майстер-клас саме для вас, і саме він може стати першим кроком до вірного розуміння процесу кіновиробництва та вашої заповітної мрії - розвинути й реалізувати свої здібності і заявити у майбутньому про себе на повний голос, увірвавшись у багатогранний, різнобарвний та шалений світ кінематографу.

Фільми, які будуть представлені під час зустрічі:

1) «Тімка» - виробник: Київський міжнародний кінофестиваль, Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К.Карпенка-Карого. Фільм було створено за 4 дні в рамках Майстерні талантів Київського міжнародого кінофестивалю. На сьогодні фільм "Тімка" є учасником 42 міжнародних кінофестивалів, завоював 12 нагород.

2) «Ваня» - створений на замовлення Державного Агентства України з питань кіно. Учасник понад 70 фестивалів у 30 країнах світу, переможець, лауреат та
призер у різних номінаціях.

3) «Не менше 50 кг» - виробник ТОВ “Директорія кіно”. На сьогодні є учасником 72 міжнародних кінофестивалів, має 15 нагород. Вийшов у прокат в складі альманаху «Українська нова хвиля» (грудень 2013)

4) «Абонент» - фестивалі і нагороди: 1. Канський кінофестиваль - Short Film Corner Festival de Cannes (2014), 2. 25-й Открытый Российский кинофестиваль «Кинотавр» (2014). ДИПЛОМ Гільдії кінознавців і кінокритиків з формулюванням «ВАШ ДЗВІНОК дуже важливий для нас».

Довідки за телефонами: (063)798-88-96, (098)029-94-55, (066)286-53-85

Резервування місць – (063)634-31-30, (0362) 405-405





На правах реклами