Ми у Facebook
10.06.2014, 14:23

Рівненщина: жінка, захищаючись від побоїв чоловіка, вбила його [+Фото]

34-річна Алла, мешканка с. Квасилів Рівненського району, повернулася додому пізно ввечері, адже перебувала на дні народження у своєї сестри. Опівночі у двері почав гримати чоловік, який ще зранку ледь тримався на ногах. Сімейний конфлікт, який був вже не вперше, цього разу закінчився плачевно.
Як повідомляють у Рівненському РВ УМВС України в Рівненській області, жінка злякалася, що 34–річний Петро знову почне її бити, тому зачинилась. Але чоловіка це не зупинило і він почав виламувати двері.

Алла зателефонувала до міліції, але запобігти біді не вдалося, бо Петро виламав двері та почав бити дружину. Жінка, яка теж була напідпитку, схопила ніж та нанесла декілька ударів по Петру. Чоловік помер відразу.



Рівненщина: у ДТП загинув 46-річний чоловік

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Аллу затримано і вирішується питання про оголошення їй про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.



На Зарічненщині загинув мотоцикліст

Жінка стверджує, що сімейні сварки виникали часто, а нерідко – і з побиттям. З цієї причини навіть подала заяву про розлучення. Петро протягом року один раз притягувався до адміністративної відповідальності. В минулому перебував на обліку Рівненського РВ як сімейний дебошир. Алла має двох дітей: сина 16-ти років та доньку 2,5 років, які наразі перебувають з бабусею.





На правах реклами