Ми у Facebook
12.06.2014, 12:42

У Рівному - довжелезні кількагодинні черги за дитячими путівками [+Відео]

Довжелезні кількагодинні черги - це не пережиток минулого, а сучасність тих, хто прагне відправити дитину на відпочинок за так званими путівками соцстраху.
Сплативши 10 відсотків від вартості, чимало працівників приватних та державних установ мають нагоду відправити своє чадо у літній табір. Проте й тут, на жаль, без проблем не обходиться. Адже й путівок вистачає не всім.

Опівдні наполегливих, які все ж вирішили дочекатися путівок у літні табори для дітей, значно менше. Розповідають: черга рухається повільно.

Рівненські азотівці відпочиватимуть на Чорному морі

За словами пані Оксани, найчастіше працівники просять для дітей путівки в "Агатівку" та "Електронік". Мовляв, саме ці табори найрейтинговіші. І якщо ще вчора ввечері путівки у них були, то сьогодні вже немає. Та й видає путівки - одна людина. Мовляв, направили іще у два кабінети, але не склалося.

Скільки коштуватиме оздоровлення дітей Рівненщини у 2014 році

У Фонді соціального страхування з тимчасової втрати працездатності переконують: всіх повідомили про старт розподілу. Тож нині з майже півтисячі путівок лишилась тільки п'ята частина. Більшість із тих, хто йде за путівками, хоче саме у ті ж "Агатівку" та "Електронік", а ці путівки вже роздали.

Як луганським дітям відпочивалося на Рівненщині [Фото+Відео]



Та й приходять люди, мовляв, усі в один день, від того й черги та ажіотаж. Запевняють: на третю й четверту зміни, котрі розпочинаються 17 липня та 6 серпня, путівки у такі бажані рівнянами табори таки будуть. Очікують їх за 20 днів до початку відпочинку.





На правах реклами