Ми у Facebook
19.06.2014, 14:52

Рівне: шахраї одурили пенсіонерку на 10 000 гривень

Зловмисники змогли виманити у місцевої 83-річної пенсіонерки Олександри Семенівни десять тисяч гривень. На сьогоднішній день оперативники Рівненського міськвідділу міліції проводять заходи, щоб встановити кривдників пенсіонерки.
Як повідомляє Рівненський МВ УМВС, уночі на домашній телефон до 83-річної жінки зателефонував невідомий та став вимагати гроші. Зловмисник заявив, що її сину за вчинення злочину загрожує кримінальна відповідальність. Питання можна вирішити, якщо вона заплатить 3000 доларів.

— Коли я підняла слухавку, чоловік представився Івановим Сергієм Олександровичем, і сказав, що мій син знаходиться зараз в міліції за нанесення тілесних ушкоджень невідомому мені чоловіку, якого зараз оперують в лікарні, — говорить пенсіонерка. — Він повідомив, що для вирішення проблеми потрібно три тисячі доларів, щоб заплатити лікарям та міліціонерам. Я йому пояснила, що такої великої суми в мене немає, а є лише 10000 гривень. І він погодився.

За лічені хвилини в двері постукав зловмисник, якого жінка без вагань впустила до власного помешкання та віддала гроші. Лише наступного дня, коли жінка зустрілася зі своїм сином, зрозуміла, що її ошукали. Після чого син повідомив про подію в міліцію.

Рівненщина: контрабандист техзасобів негласного отримання інформації загримів за ґрати

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Потерпіла не змогла описати шахрая. Наразі зловмисник розшукується.

Рівне: в Басівкутському озері знайшли тіло чоловіка

Працівники міліції вкотре звертаються до всіх жителів Рівненської області бути обачними. Не довіряйте особам, які намагаються під будь - яким приводом заволодіти Вашими коштами. Опинившись в подібній ситуації – не зволікаючи, телефонуйте «102». Ваше оперативне повідомлення дозволить правоохоронцям швидко відреагувати і затримати шахраїв.





На правах реклами