Ми у Facebook
13.06.2014, 07:58

Де у Рівному будуть велосипедні доріжки?

Починаючи з весни і аж до осені - це пора, коли люди витягають з гаражів та балконів велосипеди і насолоджуються активним відпочинком. А багато хто на цей період перестає користуватися громадським транспортом, і користується виключно велосипедом.
Але є проблема з тим, що у нашому місті не обладнані спеціальні велодоріжки, тому все частіше трапляються ДТП за участтю велосипедистів. Лише за останній місяць їх зафіксонао аж 10. Тому місцева влада вирішила взятися за це питання.

Ще 26 грудня Рівненська міська рада прийняла рішення про затвердження Програми розвитку велоінфраструктури в місті Рівному на 2014 – 2019 роки. Метою цієї Програми є виконання ряду заходів для створення умов зручного та безпечного користування велосипедним видом транспорту мешканцями та гостями міста Рівного.

До кінця року в парку "Хімік" мікрорайону Ювілейний мають бути облаштовані велосипедні доріжки. Таке рішення було затверджено 12 червня на засіданні постійної комісії Рівненської міської ради з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

У Рівному далі боротимуться з незаконними кіосками

У Рівному не буде нових тролейбусів?

До 2019 року рівняни матимуть можливість вільно пересуватися містом на своїх велосипедах і не перейматися через безпеку. Адже велосипедні доріжки будуть облаштовані по всіх вулицях міста, на яких можливо реалізувати даний проект.





На правах реклами