Ми у Facebook
13.06.2014, 15:07

У Рівному багатостраждальний будинок на Соборній, 257 можуть взяти на баланс міста

Учора, 12 червня, у дворі багатоповерхівки по вулиці Соборній, 257 відбулися збори мешканців будинку з міським головою Рівного Володимиром Хомком та депутатом Рівнеради Олександром Нестеруком. Ініціаторами цих зборів були самі мешканці. Єдине, чого вимагали люди – передати їхній будинок на баланс міста.
Нагадаємо, балансоутримувач – Асоціація "Рівнеагробуд", незважаючи на покладений статтею 24 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" обов’язок щодо утримання Будинку в належному стані та своєчасного проведення капітального і поточного ремонтів, коштів на ремонт будинку не виділяв.

У рівненській аварійній багатоповерхівці квартири приватизували разом з мешканцями

- Наш будинок доведений до розрухи не війною. Внаслідок кричущої безгосподарності тут почали обвалювати марші пожежних сходів, ремонту у під’їздах не проводився взагалі. Подвір’я не підмітається, трава – вище колін, - розповідали жителі.

У Рівному обвалилась частина багатоповерхівки [+Відео]



У присутності людей Володимир Хомко зателефонував власнику будинку та узгодив деталі передачі будівлі на баланс міста. Вже на наступній сесії Рівнеради дане питання буде внесено до порядку денного.





БЛОГИ: Як вкрасти багатоповерхівку - Соборна, 257



За інформацією Відділу інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.





На правах реклами