Ми у Facebook
16.06.2014, 10:17

Рівненщина: у ДТП постраждало два велосипедисти, один загинув на місці

У Кузнeцовську внаслідок ДТП постраждало два велосипедисти. Один отримав черепно-мозкову травну, інший загинув на місці.
13 червня близько 11:34 в місті Кузнецовськ на вулиці Промзона водій автомобіля «Фольксваген-Гольф», 20-річний житель Кузнецовська, під час обгону велосипедиста, 50-річного місцевого жителя, який повертав ліворуч, допустив зіткнення в районі заднього правого крила автомобіля, після чого останній впав з велосипеда.

Рівне: водій збив нетверезого пішохода

Водій автомобіля виїхав на ліве узбіччя по ходу свого руху та, намагаючись повернутись на проїзну частину дороги, наїхав на 42-річного велосипедиста, жителя Волинської області, який рухався назустріч по своїй смузі для руху.


ФОТОФАКТ: У Рівному маршрутка в'їхала в люк і перекинулась


Внаслідок ДТП 50-річний велосипедист отримав травму у вигляді струсу головного мозку, відкритої черепної мозкова травма, розриву барабанної перетинки справа, перелому ключиці справа, госпіталізований у травматологічне відділення СМЧ-3 м.Кузнецовськ.

Другий 42-річний велосипедист, житель Волинської області, від отриманих травм помер на місці пригоди, труп доставлений в морг СМЧ-3 м. Кузнецовськ.





На правах реклами