Ми у Facebook
18.06.2014, 23:47

Страйкбол – один із найбільш модних видів екстриму у Рівному [+Фото]

Активно провести час із друзями з автоматом у руках та в повній боєготовності – такої думки більшість рівненських екстрималів, які спробували одного разу поринути в „іграшкову” атмосферу війни. Що це за вид екстриму, де відбуваються воєнні баталії в Рівному – у нашому матеріалі.
Загалом, страйкбол - це командна, екстремальна, воєнно-спортивна гра. В процесі гри використовуються пневматичні копії справжніх видів зброї. Стріляють вони пластмасовими шариками 6 мм в діаметрі. Енергія таких шариків переважно не перевищує 3 Дж. Найбільша відмінність таких куль від справжніх – вони не залишають слідів на одязі і гра тримається тільки на довірі. Цей унікальний момент якраз і створює особливу атмосферу страйкбола. Ігри бувають як на декілька годин, так і на кілька днів. Часто на таких іграх можна зустріти елементи командної гри, бронетехніку і різного роду піротехніку. Захисне спорядження - окуляри, інколи маски, які закривають лице.



У Рівному таким видом спорту займається один із небагатьох місцевих страйкбольних клубів - клуб „Арсенал”. Представники клубу організовують команди та усі комплектуючі для її учасників. Більше детально про клуб – тут.

"Мій екстрим – моє життя!”: зустрічайте перших екстремалів конкурсу від OGO.ua! [+Фото]

Самі ігри від „Арсеналу” бувають різних видів. В основному - це прості „стрілялки”. Щоб було цікавіше, до них додають цікаві сценарії. Також існують великі ігри, на які збираються люди з усієї України. Проходять вони або на відкритій спеціальній місцевості, або на закинутих базах.





Найбільш екстравагантна гра – нічна. Саме у нічній грі екстрим відчувається найбільше.

До речі, саме зараз триває екстримальний конкурс від OGO.ua - "Мій екстрим – моє життя!”. Отож, не забудьте взяти в ньому участь!





На правах реклами