Ми у Facebook
18.06.2014, 10:53

Танки з Рівненщини відправлять на схід [+Фото]

Днями з Центральної артилерійської бази озброєння у Рівненській області до районів виконання завдань було направлено відремонтовані і доукомплектовані самохідні артилерійські установки 2С3 «Акація».
Ремонтники вже розпочали лагодити ще три бойові машини. Всього до механізованої бригади буде направлено приблизно десяток «Акацій».

— Центральній артилерійській базі озброєння поставлено завдання переобладнати БМП «К» з командирських машин на лінійні. Роботи виконуватимуть спільно з фахівцями з Київського конструкторського центру, — розповів начальник Центральної артилерійської бази озброєння.

Рівненським бійцям, які їдуть у зону АТО, не вистачає бронежилетів

Також на базі освоїли заміну двигунів. Частина розпочала передемонтаж з бойових машин піхоти БМП-2 двигуни 5Д20, які більше не використовуються у складі ЗС України, на двигуни УТД20.



Крім того, було відновлено і доставлено у війська 82-міліметровий автоматичний міномет 2Б9 «Васильок» і перевізний міномет 2Б11, - повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України у Рівненській області майор Олександр Гайн.


Фотомиттєвості АТО [+Фото]








На правах реклами