Ми у Facebook
18.06.2014, 11:45

Рівненщина: за вбивство на полюванні чоловік сидітиме три роки

53-річного Віктора Острозький районний суд засудив на 3 роки позбавлення волі за вбивство з необережності.
Інцидент трапився у липні минулого року у лісовому масиві поблизу села Болотківці Острозького району. Віктор приїхав у гості до свого свата. Однак хазяїна не виявилося удома, адже він якраз припинав худобу у лісі. Саме туди й попрямував Віктор. Телефоном сват розповів гостю про дичину, яка водиться у місцевих лісах, крім того, чоловік попрохав прихопити з дому його рушницю.

У Дубно врятували 4-річного малюка, який опинився зачиненим у квартирі

Однак, не доїхавши до місця призначення Віктор побачив у чагарнику силует, який він сприйняв за тварину. Сподіваючись вполювати дикого звіра, чоловік вистрелив прямо у кущі. Проте замість кабана жертвою горе-мисливця став 26-річний місцевий житель Андрій. Від отриманих травм чоловік помер.


У Рівному затримали 18-річного хлопця, який торгував наркотиками


- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук - Згодом справа була передана до суду.

Нещодавно Острозький районний суд призначив Вікторові покарання у вигляді позбавлення волі строком на три роки. Крім цього, чоловікові доведеться сплатити матеріальну та моральну шкоду родичам померлого.






На правах реклами