Ми у Facebook
20.06.2014, 13:04

Рівне: 24-річний інвалід зору вкрай потребує нашої допомоги

Чудовий молодий хлопець потребує нашої маленької допомоги та підтримки. Такої собі звичайної буденної людяності. Мова не йде про великі гроші, навіть 20-30-50 грн будуть суттєвою підтримкою.
Олексію Дмитріву 24 роки. Він інвалід по зору. Батька немає, мати - алкоголічка. Але, незважаючи на величезні труднощі, його всі знають як вірного друга, чуйну й щиру людину, прекрасного музиканта. Живе на інвалідну пенсію, хватається за будь-яку можливу роботу.

Але нещодавно з Олексієм трапилася біда. Через слабкий зір, він впав на вулиці в темряві і сильно травмувався. В результаті - струс мозку, моторошна рана голови і перелом ребер. Саме зараз він знаходиться в лікарні і потребує допомоги на лікування.

Рівнян просять допомогти молодій сім’ї біженців з трьома дітьми з Луганська

Він стійко переносить усі випробування, друзі допомагають, чим можуть, але не справляються. Причому, сам Олексій допомоги не просить, звик завжди скромно обходитися своїми силами.

Зі свого боку я безумовно допоможу і препаратами для реабілітації та грошима. Але, якщо хтось із вас, в найближчі дні проходячи повз терміналу згадає і зможе скинути хлопчині кілька копійчин, буде дуже здорово. Це той самий випадок, коли з миру по нитці - прекрасному чоловікові на лікування.

За правдивість інформації несу повну особисту відповідальність.
Не сумнівайтеся.

Реквізити: Дмитрів Олексій Романович.
Картка Приватбанку № 5168 7572 3767 6533


Ольга Лук'янова, керівник Клубу Успішних Людей





На правах реклами