Ми у Facebook
20.06.2014, 12:00

Рівненщина: міліціонери виявили у чоловіка наркотики з патронами

У с. Вельбівне в ході розкриття крадіжки домашньої худоби співробітники сектору дільничних інспекторів міліції затримали 34-річного місцевого жителя Андрія, який перебував у п’яному стані, аби скласти протокол за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Як повідомили у Острозькому МВ УМВС України, у Андрія в кишені сорочки міліція виявила поліетиленовий пакет в якому містилась суха речовина схожа на маріхуану вагою близько 5 грамів. Кім того, у в тій же кишені міліціонери виявили, ще один пакет, у якому була картонна коробка із 23 патронами.

Усі знахідки були вилучені та направлені на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Як пізніше пояснив чоловік, наркотики та боєприпаси він зберігав для власних потреб без мети збуту.

Наразі відносно Андрія слідчим відділенням Острозького МВ було розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі вогнепальною зброєю, боєприпасами і вибухівкою).





На правах реклами