Ми у Facebook
20.06.2014, 14:09

З наступного тижня в Україні почнуть офіційно продавати iPhone

Із 26 червня в асортименті великих мереж електроніки та спеціалізованих магазинів з'являться легальні айфони.
У великих торгових мережах електроніки вже наприкінці цього місяця можуть з'явитися офіційні iPhone корпорації Apple.

Зокрема, у продаж, який стартує 26 червня о 12.00, мають надійти сертифіковані моделі iPhone 5S, iPhone 4S та різнокольорові iPhone 4C. До того ж пристрої будуть постачатися моноблоком, а не зібрані по частинах. Про це AIN.ua повідомили одночасно кілька джерел у супермаркетах електроніки та компаніях-реселерів, менеджери яких отримали доступ до навчальних програм.

ТОП-5 слухов об iPhone 6

Офіційний продаж айфонів з надкушеним яблуком означає, що продавці нарешті уклали угоди з офіційними дистриб'юторами Apple. Для покупців це означає гарантію на гаджети. По-перше, це буде реальний новий фірмовий девайс, а не перепрошитий "беушний". По-друге, можна буде замінити повністю несправний пристрій, а не ремонтувати його. І взагалі, отримувати офіційну сервісну підтримку та інші авторизовані послуги від компанії-виробника.

Звичайно, такі гаджети будуть дорожчі, ніж айфони, які пропонують нині в Україні офіційні посередники-реселери та “сірі” продавці. Точної інформації про ціни поки що немає, але експерти прогнозують орієнтовну вартість як у Європі чи Росії, де Apple продається офіційно (плюс-мінус 5%). Наприклад, якщо сірий iPhone 5S на 16 Гбт в Україні можна купити за 8 тисяч гривень, то “справжній” буде коштувати від 649 до 700 євро (приблизно 11000 грн), а молодіжний iPhone 5С “потягне” на 9400 грн.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ