Ми у Facebook
22.06.2014, 07:40

Гороскоп на 22 червня: поспішати повільно, говорити спокійно

Незважаючи на те, що сьогодні велике бажання багато зробити і всюди встигнути, квапити події й кудись поспішати не варто.
Астрологічний прогноз: 22 червня 2014, неділя.

25 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (четверта чверть, спадає).

Надто пасивний та інертний вихідний, коли можна без поспіху продовжити вчорашні справи й зайнятися собою.

Добре хоч кілька годин побути на самоті, подумати, обміркувати своє життя. Мудре рішення прийде саме собою.

Але будьте обережні! На початку дня велика ймовірність різних ілюзій, навіювань, обману і самообману. Можна стати жертвою маніпулювання чи шахрайства. Варто уникати будь-яких суперечок – і з близькими людьми, і з незнайомцями. Помилки та прорахунки сьогоднішньої неділі можуть мати важкі та довготривалі наслідки!

Гороскоп на тиждень 16 – 22 червня

Не варто починати нові серйозні та довгострокові справи. Без фанатизму поставтеся й до важкої фізичної праці, занять спортом чи бойовими мистецтвами. Хоча… будьте готові й до несподіваних візитів, можливо, хтось напроситься в гості.

День буде сприятливий для будь-якої спокійної діяльності - навчання, читання, творчої роботи, занять улюбленим хобі, прикрашанням і створенням комфорту навколо себе, різних дрібних покупок для дому і до столу. Добре допомагати слабшим та молодшим.

Вечір може принести якусь приємну звістку, можливе вдале романтичне побачення або втратить актуальність якась проблема, що не давала спокою останні дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами