Ми у Facebook
23.06.2014, 10:05

Порошенко сказав, коли мають відбутись перевибори до Верховної Ради

Про це Президент України заявив на зустрічі з представниками громадських об'єднань та активістами Майдану.
Представник Кола народної довіри, член Духовної ради Майдану архієпископ Стефан зачитав звернення до Президента від спільнот Майдану. В документі Майдан заявляє про підтримку дій Президента та проголошує позицію щодо необхідних дій.

Порошенко налаштований на перевибори, - експерт

«На даний час, вважаємо центральними питаннями у військовій сфері негайне взяття під Ваш особистий і повний контроль силового блоку країни. Повну заміну його керівного складу. Перекриття кордону України на сході і в Придністров’ї, відновлення повноцінної координації і керованості збройних сил України та їх зміцнення. У політичній сфері – призначення негайних позачергових виборів до парламенту за новим виборчим законодавством з відкритими партійними списками», - говориться, зокрема, у зверненні.

Хто може стати новим головою Рівненської ОДА? [ОГЛЯД]

Глава держави повідомив про намір у найближчий час прийняти рішення щодо «посилення силового блоку» в державі.

Перевибори до Верховної Ради можуть відбутись у жовтні 2014 року

Відповідаючи на твердження активіста Майдану про «кризу представницької демократії», Президент підкреслив, що вибори до Верховної Ради мають відбутися восени і наголосив на необхідності нового закону про політичні партії, який має передбачати чітке й прозоре фінансування, повідомляє офіційний сайт глави держави.





На правах реклами