Ми у Facebook
23.06.2014, 11:30

Рівненщина: п'яний мешканець задушив односельчанина

Ілюстративне фото

П'яний мешканець села Вільхівка, що у Березнівському районі задушив свого односельчанина.
Трагедія сталась у підсобному приміщенні. 61-річний Петро задушив 43-річного Анатолія. Каже, що скоїв злочин, бо раптово відчув до односельчанина люту неприязнь, яку не зміг вгамувати.

Підозрюваного міліція затримала та відправила в ізолятор тимчасового тримання. Обставини убивства обіцяють розповісти згодом.

Рівненська область: Чоловік загинув під колесами потяга


За словами в.о начальника Березнівського РВ УМВС Олега Середи з місця злочину вилучено речові докази, крім цього зловмисник затриманий в порядку статті 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Костопыльського РВ УМВС і повністю визнав свою вину. Слідчим готуються матеріали для обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

— Дану подію зареєстрували в ЄРДР. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (вбивство) КК України.

На дорогах Рівненщини двоє мотоциклістів потрапили у ДТП


Нагадуємо, що вживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я. Він діє насамперед на нервові клітини кори головного мозку. При цьому значно ослаблюється процес гальмування і відносно переважає процес збудження. Великі дози алкоголю чинять паралізуючий вплив на деякі відділи центральної нервової системи.

Алкоголізм зумовлює стійкі порушення психіки, велике зниження працездатності, швидку стомлюваність, ослаблення пам'яті, деяку безтурботність, брехливість, несталість настрою, дратівливість і схильність до конфліктів. На ґрунті алкоголізму бувають запої, розвиваються різні психози—біла гарячка, корсаковський психоз та ін. Алкоголізм призводить до побутових і виробничих травм, аварій на транспорті, злочинів, порушень правил громадської поведінки, руйнування сім'ї.

На Рівненщині п’яний водій перевозив дітей

За інформацією ГУ ДСНС у Рівненській області та повідомленням Світлани Бойчури з Березнівського РВ УМВС.





На правах реклами