Ми у Facebook
23.06.2014, 15:25

Заступників голови Рівненської облради залишили без зарплатні

Депутати Рівненської обласної ради не проголосували за те аби заступники Кириллова Олександр Данильчук та Степан Павлюк отримали свою зарплату.
Після другого розгляду питання щодо заробітної плати заступників голови Рівненської обласної ради, це питання знову не підтримали. Депутати облради так і не проголосували за оплату праці заступників голови.

ВІДЕО-Рівненська активістка вимагає звільнення очільника освіти Рівненщини [+Відео]

Скільки саме щомісяця повинні отримувати Степан Павлюк та Олександр Данильчук невідомо, але, кажуть, що мова йде про суму близько 9 тисяч гривень.

Сесія Рівненської облради 20.06.2014

Тільки 36 депутатів Рівненської обласної ради підтримали таке рішення, а питання викликало бурхливе обговорення. Так, депутат обласної ради Віктор Кривун зауважив, що це питання зараз розглядати неправильно, воно не на часі.



Депутати це питання на повторний розгляд не ставили, а під час перепалки між Олександром Данильчуком та депутатом обласної ради Галиною Кульчинською, яка, до слова, є заступником міського голови Рівного, перший заступник заявив: "Можна подумати, що Ви у міській раді працюєте без заробітної плати".





На правах реклами