Ми у Facebook
24.06.2014, 10:18

На Рівненщині пройшов оздоровчий християнський табір

З 18 по 22 червня поблизу с. Липа, Дубенського району пройшов оздоровчий дитячий християнський табір „Моя країна - Україна”. Близько 200 дітей різних релігійних конфесій із Княгиненської сільської ради відвідали табір.

Організатором християнського табору є старший пастор церков ХВЄ Дубенського району Степан Євтушенко.



В програмі табору волейбол, футбол, розваги на надувних гірках та батутах. Всі діти були задоволені такому приємному подарунку, адже подібні заходи в селі відбуваються не часто. Допомагали провести захід волонтери з церкви ХВЄ, вони не лише дивились за порядком в таборі, а й стали старшими друзями для малих бешкетників.



В неділю, 22 червня, на урочисте закриття християнського табору завітав голова Дубенської райради Олександр Дехтярчук, який привітав дітлахів та подарував їм морозиво. Привітав учасників табору також голова Княгиненської сільради Віктор Рев’юк.



„Діти - це наше майбутнє, тому потрібно докладати зусиль для їх правильного виховання. Дуже приємно, що є церковні конфесії, які на добровільних засадах організовують цікаві заходи, яких так не вистачає нашим дітям”, - повідомив голова Дубенської райради Олександр Дехтярчук.





На правах реклами