Ми у Facebook
24.06.2014, 11:24

На підтримку армії українці вже назбирали понад 133 мільйони гривень

На підтримку української армії громадяни та підприємства на рахунки Міноборони станом на 23 червня перерахували 133,1 млн грн.

У перерахунку виходить, що на кожного громадянина України в середньому припадає близько 3 грн відправлених коштів. Звісно, ця сума на кожну людина умовна, адже дехто перераховує набагато більші суми, а дехто взагалі нічого, повідомляє ТСН

Рівненські родини загиблих під Волновахою вже отримали по 609 тисяч гривень

Зі 133,1 млн грн 125,2 млн – грошові перекази на матеріально-технічне, а решта – на медичне забезпечення Збройних сил України, уточняє прес-служба Кабміну.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565" на підтримку армії перераховано майже 32 млн грн (усі – на матеріально-технічне забезпечення).

Рівняни у віршах вшановують мужніх героїв АТО

Нагадаємо, 20 червня виник скандал щодо використання коштів на армію. В.о. міністра оборони Михайло Коваль звинуватив Антимонопольний комітет у тому, що він затримує проведення тендера на закупівлю військовослужбовцям 28 тис. бронежилетів класу "Корсар" (четвертого ступеня захисту). В АМКУ ці звинувачення відкинули і вимагають публічних спростувань та вибачень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ