Ми у Facebook
25.06.2014, 13:10

Дружина львівського сержанта, оголошеного в списку загиблих: "Він живий!" [+Фото]

Тіло Андрія Повстюка досі не знайшли.
Дружина сержанта Андрія Повстюка, який нібито загинув 19 червня на Сході України разом із шістьма товаришами по службі з Залізної бригади міста Яворів Львівської області, не вірить у смерть чоловіка.

Тіло військового цих пір не знайдено, і рідні не можуть поховати Андрія, хоча його ім'я було названо у списку загиблих під Ямполем ще минулої п'ятниці, 20 червня.

Ситуація на Сході: за добу знищено понад 300 терористів та загинуло 7 українських силовиків

«Андрій - дуже хороший чоловік і батько для нашої семирічної Діани, крім цього, він - природжений військовий і розвідник, захоплений армією і всім, що з нею пов'язано. Ще він завжди був патріотом і в такому дусі ж намагався виховувати дочку. Коли дзвонив зі Сходу, то казав: «Наталя, я повинен бути тут, разом з хлопцями, які набагато молодші за мене і зовсім не вміють воювати, ними ж потрібно командувати. Як ти це не розумієш!», - розповіла «Сегодня» дружина військового Наталія Повстюк.



За словами Наталії, Андрій не скаржився на труднощі служби - сам, за свої гроші, купив якісну британську форму і всю амуніцію.

Волинський комбат, за яким плакали солдати

«Востаннє ми розмовляли по телефону 18 червня, після цього зв'язок обірвався. Тепер військові кажуть, що не можуть знайти його тіло, мовляв, «міст згорів, до місця загибелі наших солдатів немає доступу». Наскільки я знаю, там не горів ніякий БТР, він був в одному з вантажівок. Там, в Донбасі, зараз воює близько десятка наших родичів і знайомих. Хтось із них говорить, що Андрій, весь у крові, тікав у ліс, інші - що він зістрибував з КамАЗа. Щоб не втрачати надію, ми навіть їздили в Карпати до двох різних мольфарів, і обидва кажуть, що він живий», - плаче жінка.



Проте тіло Андрія не прибуло додому разом з іншими загиблими. Наталія Повстюк просить військове керівництво докласти всі сили, щоб знайти хоч якусь інформацію про долю 30-річного старшого сержанта заступника командира взводу Андрія Повстюка

Волинські танкісти обрали смерть замість полону [+Відео]

Нагадаємо, 19 червня під Ямполем Донецької області загинули семеро військовослужбовців 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького, яка дислокувалася в місті Яворів Львівської області.

Фото: з особистого архіву родини





На правах реклами