Ми у Facebook
25.06.2014, 17:52

Активісти просять Порошенка та Кличка не допустити провести гей-парад

Ілюстративне фото. Гей-парад Сан-Франсиско 2008

Планують, що з 30 червня до 6 липня у Києві відбуватиметься тижнева акція, організована гомосексуалістами і лесбіянками. Вони це назвали «КиївПрайд2014». Активісти підготували звернення до президента та мера Києва, щоб відмінити у столиці гей-парад.
Президенту України Порошенку П.О.
Київському міському голові Кличку В.В.



Шановний Петре Олексійовичу!

Шановний Віталію Володимировичу!

Користуючись нагодою, висловлюємо вам запевнення у глибокій повазі. І просимо вас звернути увагу на обставини і пропозиції, викладені у цьому листі.

Публічно оголошено, що з 30 червня до 6 липня у Києві відбуватиметься тижнева акція, організована гомосексуалістами і лесбіянками. Вони це назвали «КиївПрайд2014». Серед намірів – організувати і провести тематичні лекції, кінопокази, концерти, вечірки і гомоходу.

Нахабство цих намірів вражає.

Володимир Хомко бере участь у Дні Діалогу за участю Президента України [ВІДЕО]

В умовах війни і громадянського конфлікту, під час загибелі сотень українських воїнів і мирних громадян, ці люди влаштовують показове і демонстративне «свято розпусти». По-перше, це аморально. По-друге, це політична провокація. Адже всім відомо, що громадяни України категорично не сприймають той спосіб життя, який нав’язують суспільству представники ЛГБТ-тусівки. При цьому таке несприйняття гомоідеології демонструють однаково потужно жителі всіх регіонів країни. І зібрані понад сто тисяч підписів за законодавчу заборону пропаганди гомосексуалізму – тому яскраве підтвердження.

Поза всяким сумнівом – проведення різних акцій гомосексуалістів у Києві призведе до потужного соціального вибуху в усіх областях України.

На Донбасі це спровокує ще більшу агресію простого населення проти столичної і державної влади, яка й без того часто сприймається носієм «аморальних європейських цінностей».

Своєю чергою у західних надзвичайно релігійних областях це спровокує справжній народний гнів: вони не для цього словом і ділом підтримували події київського Майдану, супроводжуючи їх постійними молитвами і християнськими релігійними обрядами.

Достеменно відомо: ідеологи так званого «КиївПрайду2014» тепер назавжди увійдуть в історію України як аморальні провокатори, ненависники спокою і здорового глузду. Проте навіщо й вам – президенту і столичному голові – увійти в таку ж історію разом з ними?!

Депутат Рівнеради після відвідин Ради Європи впевнена, що "ніхто, крім нас, нам не допоможе"

Враховуючи зазначене вище, просимо:

1. Публічно засудити плани і дії організаторів будь-яких акцій на підтримку ідей гомосексуалізму.

2. Не допустити проведення в Україні так званого «КиївПрайду2014» та інших подібних заходів.

Петре Олексійовичу і Віталію Володимировичу, просимо у найкоротший термін повідомити авторів цього звернення про вашу позицію і рішення у контексті викладеного! Українське суспільство рішуче підтримає ваші зусилля на захист традиційних християнських цінностей. Якщо ж ні – громадянська категорична реакція також не забариться!

Дякуємо за увагу!

З повагою,голова ВГО «Рух ЛПГ» Руслан Кухарчук





На правах реклами