Ми у Facebook
26.06.2014, 19:34

"ТелеМайдан" на "Рівне 1": 26 червня - розмова з Олексієм Кособуцьким [Анонс]

Депутат Рівненської обласної ради Олексій Кособуцький стане учасником політичного ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийде у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1" у четвер, 26 червня.
Про політичну ситуацію на Рівненщині, розстановку сил у депутатському корпусі Рівненської обласної ради, баталії навколо посади голови бюджетної комісії облради і багато інших актуальних питань суспільно-політичного життя області - у відвертій розмові ведучих "ТелеМайдану" Віталія Голубєва та Ольги Данилюк із Олексієм Кособуцьким.

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": гість - адвокат Ігор Солімчук

Ви також маєте можливість долучитись до дискусії, поставивши свої запитання або висловивши думки в коментарях до матеріалу. Найцікавіші запитання прозвучать у прямому ефірі "ТелеМайдану"!

ТелеМайдан: нардеп Юрій Благодир про ситуацію на сході та проведення референдуму [+Відео]

Ефір "ТелеМайдану" - у четвер, 26 червня, о 21.15 на телеканалі "Рівне 1".



Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

ВІДЕО: Народний депутат Микола Кучерук - на "ТелеМайдані"

Долучайтеся до розмови на "ТелеМайдані"!





На правах реклами