Ми у Facebook
26.06.2014, 11:08

Володимир Жириновський судиться за завод та гектари землі на Рівненщині

6 червня віце-спікер Держдуми Росії Володимир Жириновський подав позов до Окружного адміністративного суду Києва з вимогою до Кабміну провести реституцію деревообробного підприємства у Костополі на Рівненщині.
- В позові вимагалось від українського Кабміну повернути майнові права деревообробного підприємства "Свіспан Лімітед" в Костополі. Також Жириновський хотів до цього і прилеглі до заводу території у близько два гектара. На них, мовляв, до 1939 року була садиба діда Жириновського Іцака Едельштейна, а також фанерний завод, який йому належав. За словами Жириновського, після приєднання Рівненщини до СРСР майно діда націоналізували. А вже з 44-го року на місті підприємства (обладнання якого було вивезене німцями під час війни) діяв Домобудівний комбінат Наркомбуду, - повідомляє dsnews.ua.

Активісти просять Порошенка та Кличка не допустити провести гей-парад

Жириновському в розгляді позову відмовили, вказавши на те, що угода з ЄС ще не ратифікована, а тому посилатися на неї немає ніяких підстав. Однак він ще сподівається, що після підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС, наше законодавство змушене буде його позов задовольнити.





На правах реклами