Ми у Facebook
26.06.2014, 16:23

Рівненщина: за наркотики отримав 7 років тюрми

Став відомий обвинувальний вирок у кримінальному провадженні стосовно 19-річного костопільчанина, який намагався контрабандним шляхом перемістити через державний кордон України особливо небезпечні наркотичні засоби.
Відомо, що чоловік у березні цього року придбав на залізничному вокзалі у Сарнах 3 скляні флакони з 6 г. ацетильованого опію і пакетик із 3 г. канабісу з метою вивезення їх до Білорусії. Працівники митниці спільно з СБУ виявили та вилучили у чоловіка наркотики під одягом, коли проводили митний огляд на посту «Удрицьк».

Прес-служба прокуратури області повідомляє, експертиза підтвердила, що вказані речовини є особливо небезпечними наркотичними засобами. До того ж, відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України, вилучена маса наркотиків відноситься до великого розміру.

Рівненщина: у жахливому ДТП «Хонда» розбилася вщент

Суд визнав хлопця винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах) та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 (замах на контрабандне переміщення особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах) КК України, та, погодившись із позицією прокурора, призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією третини належного йому майна.

В жахливу аварію на Рівненщині потрапили люди Порошенка

Вирок суду в законну силу ще не вступив. Учасники судового процесу мають право на його оскарження в передбачений законом термін.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ