Ми у Facebook
27.06.2014, 16:39

Млинівські рекетири отримали суворі покарання

Млинівській районний суд суворо покарав злочинне угруповання до складу якого входило восьмеро жителів району.
Млинівський РВ УМВС України в Рівненській області, нагадує, що групу затримали в 2009 році за численні погрози, пошкодження та крадіжки майна громадян різних ступенів тяжкості, вимагання, розбої, в тому числі і групові, численні шахрайства, протидію законній господарській діяльності, а в довершення ще й незаконне позбавлення волі людини.

Зловмисники для збагачення нехтували принципами людської моралі, а найголовніше найціннішим – людським здоров’ям. Суд довів їхню вину в 15 резонансних злочинах, де є потерпілі.

Суд постановив: 56-річному Володимиру призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі та штрафу в розмірі 17 000 гривень; 33-річний Олег «сів» до в’язниці на 9 років. Додатковим покаранням обом чоловікам обрано конфіскацію всього їхнього майна. Троє їх спільників, 33-річний Олександр, 35-річний Іван та 38-річний Віталій, отримали по 3 роки тюрми, проте суд звільнив чоловіків від відбування покарання, встановивши кожному по 3 роки іспитового терміну. 32-річний Андрій та 42-річний Руслан засуджені до 4 років ув’язнення із заміною кари на дво- та трьохрічний іспитові строки відповідно. Ще одному підсудному, 28-річному В’ячеславу, «п’ятилітку» у колонії замінено трьома роками іспитового строку.





На правах реклами