Ми у Facebook
29.06.2014, 16:14

На Волині пройде фестиваль опору "Бандерштат - 2014"

3-5 серпня у Луцьку пройде щорічний музичний фестиваль українського опору Бандерштат-2014.
Бандерштат-2014 ставить перед собою мету - зібрати на фестивалі не лише яскравих представників музичної сцени України, а й представників різних напрямків розбудови нашої державності: успішних громадських діячів, молодих політиків, митців, економістів, державних службовців, журналістів, бізнесменів, письменників, релігійних діячів та спортсменів з різних регіонів України та з-поза меж держави.

Рівненщина запрошує на фестиваль «Русь Пересопницька»


Серед хедлайнерів Бандерштат-2014 в цьому році заявлено українські групи Скрябіна, Кому вниз, Роллікс, Моторолла, Фіолет, Веремій. Також свій новий проект Був'є представляє лідер гурту Тартак Сашко Положинський.

Також очікуються виступи нового проекту Астарти і Камо грядеши - фолк-групи The Doox. Також на Бандерштат прибуде група Різак з Калуша.

Серед інших учасників фестивалю - львівські Дикі серцем, К402, Дзвони сонця і Latur; Ворст і Брем Стокер з Рівного, колективи з Луцька - Days Like Chapters, Ріплі і 4hours - band.

"ВВ", "Антитіла" і "Тартак" виступлять у Ковелі

З Білорусі на Бандерштат приїде група Zatochka, що називає себе представником четвертої сцени, яка не входить ні в які ліві чи праві тусовки.

Цьгорічний фестиваль присвячений загиблим героям Небесної Сотні, подвиг яких змінив обличчя молодого українця, змінив обличчя України.

Вартість квитків


- до кінця червня 130 грн

- до кінця липня 140 грн

- і на самому фесті 150 грн

В Україні скасували ще один фестиваль

Всі кошти, які будуть отримані оргкомітетом фестивалю підуть або на підтримку постраждалих майданівців, або ж на підтримку українських добровольців, які захищають Націю на Сході України.

Нагадаємо, що фестиваль українського опору «Бандерштат», що незмінно проводиться на Волині, починаючи з 2007-го року. Фестиваль виступає як платформа, яка збирає навколо себе активних українців з усіх куточків нашої держави.





На правах реклами