Ми у Facebook
29.06.2014, 15:25

«Файне місто» об’єднує країну

Фестиваль "Файне Місто" об'єднає усю країну в Тернополі. На сцені виступатимуть гурти з Луганська, Донецька, Одеси, Миколаєва, Херсону, Києва, Івано-Франківська, Рівного та інших міст України.
- Чесно кажучи, коли ми починали запрошувати гурти на фестиваль, то спочатку і не звернули уваги на те, що маємо в програмі так багато представників з різних куточків України. До того ж "Файне Місто" - не рок-фест і не етно-фест. У нас буде музичний фестиваль, де зібрані різні стилі музики. Таким чином "Файне Місто" об'єднає людей з різних міст та різними музичними уподобаннями, - розповів один із організаторів Ростислав Плахцінський.



Кузьма Скрябін привезе на "Файне Місто" панківську версію сороміцьких коломийок

Окрім цього географія учасників фестивалю цього року значно розширилась і окрім фанатів із Західної України до Тернополя збираються приїхати жителі Черкас, Вінниці, Полтави, Дніпропетровська, Житомира, Кіровограду, Харкова, Чернігова, Запоріжжя, Донецька, Луганська також очікують і приїзд фанів з Криму, які теж купили квитки на «Файне Місто».

Фестиваль "Файне Місто" - фестиваль твого літа!

Гурт   "Роллік'с" на фестивалі вперше виступить на сцені після розпаду. Така ж історія з гуртом "Серцевий напад". Виступлять на фестивалі і хлопці з гурту "Карна", які теж заявили, що припиняють свою концертну діяльність.





На правах реклами