Ми у Facebook
29.06.2014, 11:11

У Рівному молодик намагався вкрасти дві пляшки коньяку

25-літній юнак намагався викрасти у одному із супермаркетів Рівного дві пляшки коньяку. Працівники торгового закладу викликали правоохоронців.
Близько десятої години вечора, охоронці супермаркету помітили на камерах відеоспостерження, як невідомий чоловік взяв з прилавка дві пляшки коньяку. Хлопець заховав їх під футболку, а працівники торгового закладу викликали правоохоронців.

При поверховому огляді спецслужби знайшли у чоловіка дві пляшки коньяку, загальна вартість яких складає майже триста гривень. Чоловіка було затримано.

– Чому він взяв цей алкоголь пояснити не міг: то говорив, що для друзів, а через хвилину вже придумував іншу версію того, для чого він це зробив. Коли ми відвезли його освідчувати на стан алкогольного сп’яніння, то з’ясувалося, що він перебуває в нетверезому стані, тому для вияснення всіх обставин даної події ми доставили його до Рівненського міського відділу міліції, - говорить молодший інспектор СВ ГЗ БМО УДСО при УМВС України в Рівненській області старший прапорщик міліції Юрій Радюк.

Рівненщина: за добу сталося три пожежі

За цей злочин хлопеця підозрюють у скоєнні злочину передбаченого ч.1 статті 185 Кримінального Кодексу України.

За інформацією Державної служби охорони.





На правах реклами