Ми у Facebook
30.06.2014, 17:11

Рівнянам пропонують підписати звернення про перевибори

У соціальних мережах обговорюють можливість перевиборів до місцевих, обласних та Верховної ради України. Крім того, рівнянам пропонують підписують петицію за дострокові вибори до Верховної Ради.
"Розпуск Парламенту – недієздатного і деградованого, і нові вибори є сьогодні головною вимогою суспільства і головним завданням Президента.

25 травня громадяни України обрали нового Президента Петра Порошенка. Але це тільки початок шляху по очищенню і перезавантаженню влади.
Ті депутати, що голосували за «диктаторські закони» 16 січня не мають права представляти інтереси українського народу. Вони повинні покаятися і піти на звалище історії. Але вони будуть чинити опір. Вони так просто не підуть. Багато депутатів бачать в нас, громадянах України, електорат на ніжках, одноразовий народ. І не бачать в нас людей. З нашими почуттями, проблемами і надіями. І тому вони будуть чіплятися за свої крісла зубами, до останньої можливості, до останньої краплі крові.

З якими керівниками Рівненщини закінчуються контракти

Багатьом з них потрібен «палаючий Донбас» і людські жертви. А нам потрібен мир і Нова Верховна Рада. Якісно нова. У яку ми повинні обрати нові політичні сили та нові обличчя, для яких такі поняття, як честь, гідність, мораль і патріотизм - не порожній звук.
Ми повинні сказати нинішнім обранцям: «З речами на вихід! Зруйнували країну - підіть!».

Більше того, ми повинні виступити з ініціативою прийняття Закону, що не дозволяє обиратися народним депутатом більше двох разів. Як це діє по відношенню до Президента. І це правильно. І демократично.
Давайте зберемо сотні тисяч підписів «ЗА» відставку цього політичного нафталіну. А якщо знадобиться, то «допоможемо» парламентським довгожителям піти в політичне небуття.

Ми зможемо змусити їх почути наш голос. У нас немає часу на роздуми! Починаймо діяти!".

Це звернення опубліковано у групі "Онлайн кампанія для зміни світу". Після того, як звернення підтримають 20 000 людей її відправлять президенту Петру Порошенку.

А раніше газета "ОГО" провела опитування щодо того як політики ставляться до перевиборів.

Рівненські політики – про можливі дострокові вибори до Верховної та місцевих рад





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ