Ми у Facebook
01.07.2014, 17:18

У яких умовах проживають добровольці батальйону територіальної оборони Рівненщини [+Фото]

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок ознайомився з умовами перебування добровольців батальйону територіальної оборони Рівненщини.
Рівненська обласна держадміністрація спільно з військовими розробили програму підтримки батальйону територіальної оборони, на яку обласна рада виділила понад 2 мільйони гривень.



Рівненщина: у Здолбунівському районі скасували розважальні заходи



«Найближчим часом Рівненський обласний військовий комісаріат закупить бронежилети, шоломи та взуття. Рівненська ОДА за підтримки голів райдержадміністрацій звернулася до підприємців, громадських організацій та небайдужих мешканців допомогти закупити для бійців батальйону все необхідне: черевики, камуфльовані захисні костюми, матраци, подушки, ковдри, спальні мішки та інше. Що і було зроблено. Обласна держадміністрація допомогла з технікою для влаштування свердловини на полігоні, щоб військові мали воду. Також облаштували рукомийники для військових, - зауважив на полігоні Сергій Рибачок. - Сьогодні до нас звернулися з проханням допомогти з дровами. Це питання вже вирішене. На часі й забезпечення військових раціями. Уже працюємо в цьому напрямку. Хочу наголосити, що забезпечення усім необхідним бійців батальйону територіальної оборони Рівненщини контролюю особисто».




Рівненщина: для військовослужбовців зібрали майже 380 тисяч гривень




Голова ОДА також запропонував військовим дати назву батальйону територіальної оборони Рівненщини, останні обіцяли обговорити усі пропозиції з бійцями тербату.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ