Ми у Facebook
02.07.2014, 07:40

Гороскоп на 2 липня: життя, яким воно є…

Трохи неспокійний день. Заважатимуть зосередитися на повсякденних справах об’єктивні перешкоди і зайві емоції. Якою не була б реальність, займайтесь тим, у чому найкраще розумієтесь і до чого більше лежить душа.
Астрологічний прогноз: 2 липня 2014, середа.

6 місячна доба. Місяць у знаку Діви (перша чверть, росте).

Досить напружений робочий день. На роботі та вдома все більше поточних завдань і нервової суєти. Накопичилося чимало професійних проблем та дрібних домашніх клопотів, доведеться приймати несподівані для себе рішення.

І все ж - без паніки і фанатизму! Залагоджувати кожну нову проблему немає гострої необхідності. Не засмучуйтесь через дрібні непорозуміння та перешкоди. Не нарікайте на свою долю. Сприймайте життя таким, яким воно є.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

Трохи кмітливості, творчої видумки, імпровізації – і якісь питання вирішите одним махом, дещо пробачите, щось передоручите іншим. А те, що найбільше непокоїть, просто проігноруєте і залишите на завтра… А завтра – новий день, багато чого вирішиться і без вашої участі, а дещо просто втратить актуальність.

Гороскоп на тиждень 30 червня – 6 липня

Займайтесь тим, у чому ви компетентні, добре розумієтесь, легко орієнтуєтесь!

Добре займатися самоосвітою, творчістю, різними ремеслами, наводити лад у документації, прибирати у себе на робочому місці та вдома у кімнаті.

Великі дорогі покупки можуть розчарувати й викликати критику близьких людей.

Ймовірне деяке погіршення самопочуття, тому варто поводитися обережніше, не допускати стресових ситуацій, дотримуватися техніки безпеки та правил дорожнього руху. Людям з хронічними захворюваннями непогано б трохи зменшити фізичну активність.

Вечір обіцяє бути приємним і більш спокійним. Добре провести його вдома, запросити гостей на чай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами