Ми у Facebook
02.07.2014, 12:20

Партію бронежилетів отримали військовослужбовці з Дубенщини [+Фото]

Громадяни підтримали ініціативу та зробили благодійні внески для придбання бронежилетів, пошиття індивідуальної форми та іншого матеріально-технічного забезпечення для дубенських військовослужбовців, які проходять службу на сході України.
На 1 липня було зібрано понад 126 000 гривень благодійних коштів. Долучились до такої важливої справи, перерахувавши свій одноденний заробіток, працівники райдержадміністрації та її структурних підрозділів, районної ради, закладів освіти, медицини і культури району, Дубенської центральної районної лікарні, районного споживчого товариства, Пенсійного фонду, центру електрозв’язку № 2.



До благодійної скарбнички чималу суму вклали Спілка роботодавців Дубенщини, сільськогосподарські підприємства краю та Рівненська єпархія Київського патріархату. Не залишились осторонь і сільські громади (Берегівська, Варковицька, Гірницька, Княгининська, Майданська, Малосадівська, Молодавська, Озерянська, Плосківська, Сатиївська, Соснівська, Шепетинська сільські ради). Особливий внесок зробили мешканці сіл Костянець, Мокре та Липа, які зібрали 5 500 грн.



За частину зібраних коштів було придбано 24 бронежилети, які передав дубенським воякам на Миколаївському полігоні представник Дубенсько-Радивилівського ОРВК капітан Руслан Хомич та матері і дружини військовослужбовців. Наразі закуплено 35 пар берців. Збір коштів не припиняється.





На правах реклами