Ми у Facebook
02.07.2014, 12:55

Почали виплачувати кошти вкладникам «Західінкомбанку»

З 27 червня 2014 року Публічне акціонерне товариство «Західінкомбанк» (далі – ПАТ «Західінкомбанк») розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 29 травня 2014 р. включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи Публічного акціонерного товариства "Комерційний банк "Хрещатик" (далі - ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ХРЕЩАТИК»), - повідомляють у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб. Про це повідомляє портал "Четверта влада".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ХРЕЩАТИК» з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Податковий календар на липень 2014 року

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ «Західінкомбанк».

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 29 травня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб —www.fg.gov.ua та на сайті ПАТ «Західінкомбанк» — www.inkom.lutsk.ua.

З сьогоднішнього дня мільйонери в Україні платять з доходів на 10 відсотків більше

Довідкова інформація за телефоном у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні) та ПАТ «Західінкомбанк»: (0332) 78-02-22.





На правах реклами