Ми у Facebook
03.07.2014, 12:00

Рівненщина: міліціонери вилучили у костопільчанина арсенал боєприпасів

Співробітники управління карного розшуку затримали 30-річного Олександра з Костополя, який незаконно продавав боєприпаси та вибухові речовини усім підряд.
Як повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненські області, злочинець шукав міни, снаряди та гранати на полігоні в селі Мала Любаша, які залишились там без нагляду після навчань. Знайдені предмети Олександр зберігав у своєму господарстві та з червня 2014 року продавав, як придатні до використання.

Міліціонери змогли затримати зловмисника під час того, як він продавав 5 гранат F-1. Також правоохоронці вилучили 3 протитанкові міни та 3 артилерійські снаряди. Боєприпаси відправили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС з метою встановлення їх придатності для проведення вибуху.

Наразі відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
До речі, Олександр, уродженець Миколаївської області, у 2009 році умовно засуджений за замах на зґвалтування, а у 2012 році судимість була знята у встановленому законом порядку.





На правах реклами