Ми у Facebook
03.07.2014, 07:50

Гороскоп на 3 липня: менше говорити, більше працювати

На першому місці – прості життєві проблеми, робота, дім, побут, турбота про своїх близьких, особливо батьків та дітей. Уважніше поставтесь до здоров’я.
Астрологічний прогноз: 3 липня 2014, четвер.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Діви (перша чверть, росте).

Четвер багато в чому продовжує настрої та тенденції вчорашньої середи, але позитиву – більше. Більшість з нас зорієнтувалася в новій ситуації, починає звикати до нових проблем, поступово справляється з завданнями і рухається до своїх цілей.

Щоб досягнути конкретних результатів, треба буде ввімкнути на цілий день свій «робочий моторчик.

Не бійтеся нудної роботи, озбройтеся оптимізмом, терпінням, акуратністю, старанністю, будьте уважні до нібито дріб’язкових речей.

Добре займатися простими побутовими питаннями, домом, господарством, виконувати нескладну фізичну роботу, працювати з технікою, різними механізмами, трудитись на землі в саду-городі.

Гороскоп на тиждень 30 червня – 6 липня

І вже у другій половині дня та ввечері можна буде оцінити результати своєї та чужої праці.

Гарний час для роботи та відпочинку в сільській місцевості, на дачі. Підніме настрій спілкування з домашніми тваринами та близькими друзями. Багатьом буде приємно опинитися в центрі уваги і зовсім не дратуватиме увага й турбота з боку оточуючих.

Будьте уважніші до себе, власного здоров’я та зовнішнього вигляду.
Постарайтесь не нервувати й не казати нічого зайвого і поганого. Бо що сьогодні побажаєш собі чи іншим людям – може здійснитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами