Ми у Facebook
07.07.2014, 08:01

Із 4 липня розпочалась електронна реєстрація на вступ у ВНЗи, - МОН

Абітурієнти зможуть скористатися правом подати документи в обрані виші дистанційно на інтернет-сайті ez.osvitavsim.org.ua.
Як повідомила 3 липня прес-служба Міністерства освіти та науки України, із 4 липня 2014 року в Єдиній державній електронній базі з питань освіти за адресою http://ez.osvitavsim.org.ua буде відкрито реєстрацію вступників для дистанційної (в електронній формі) подачі заяв до вищих навчальних закладів.

Вступ-2014: у «Ранковій каві» — про те, як отримати два дипломи за три роки [Анонс]

Нагадаємо, за наказом наказом Міністерства освіти та науки №553 від 7.05.2014, прийом заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників цьогоріч розпочинається 11 липня. У 2013 році випускники повинні були подавати документи вже 1 липня.

Вступна кампанія в Україні розпочнеться на 10 днів пізніше

Правильно подана вступником електронна заява відразу повинна відображатись у розділі Єдиної бази, до якого має доступ вищий навчальний заклад, вибраний вступником. У момент подання електронна заява отримує статус "Зареєстровано в Єдиній базі".

Заяви, подані до вищих навчальних закладів в електронній формі, є рівноцінними паперовим заявам (поданим під час особистого відвідування вищого навчального закладу, зазначають у Міносвіти.

Скористатися системою електронного вступу у вищі навчальні заклади у 2014 році можуть вступники, які беруть участь у конкурсному відборі на основі атестата про повну загальну середню освіту, сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання, виданого у 2014 році, або сертифікатів чи їх дублікатів за 2013, 2012, 2011, 2010, 2009 або 2008 роки з конкурсних предметів, визначених правилами прийому у вищі навчальні заклади, зазначає osvita.ua.

Проте абітурієнти, які мають право вступати поза конкурсом чи на пільговий вступ, документи подають тільки у письмовій формі особисто у приймальні комісії ВНЗів.





На правах реклами