Ми у Facebook
04.07.2014, 17:49

У Рівному скасують маршрутки, які дублюють маршрути тролейбусів

Для того, щоб рівняни більше їздили у тролейбусах, міська влада скасує мікроавтобуси, які дублюють маршрути тролейбусів.
Віталій Миронюк, начальник міського управління транспорту і зв'язку:

— На маршруті №62 вже стало на чотири автобуси менше. Натомість на маршрут №1 ми додали два додаткових тролейбуси. А в грудні на чотири автобуси менше стане на маршруті №64, по якому рухається тролейбус №3. Скасовувати маршрутки, які їздять по тих самх маршрутах, що й тролейбуси, будемо і надалі. Робитимемо це у міру закінчення договорів з перевізниками.

Втім, збільшувати і надалі кількість "рогатих" Рівне зможе, якщо закупить додаткові тролейбуси. Для Рівного збиралися купити тролейбуси, які від'їздили свій термін на вулицях польського Любліна, заплативши мільйон гривень. Вони у хорошому стані, і люблінська влада пообіцяла їх капітально відремонтувати. До речі, у Люблін закуплять нові українські тролейбуси "Богдан".

Втім, угода може зірватися, якщо казначейство не пропустить необхідної суми. Доведеться в такому разі від польських тролейбусів відмовитися. Натомість їх забере Луцьк — наші сусіди вже купували такий транспорт у Любліні й дуже ним задоволені.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ