Ми у Facebook
04.07.2014, 07:50

Гороскоп на 4 липня: не нервуйте, менше беріть в голову

Напружений день з частими перепадами настрою. Але чим більше завантажите себе різними повсякденними справами, тим легше буде зберегти зовнішній спокій та внутрішню рівновагу.
Астрологічний прогноз: 4 липня 2014, п’ятниця.

7/8 місячна доба. Місяць у знаку Діви/Терезів (перша чверть, росте).

Ранок і перша половина дняпродовження настроїв та подій вчорашнього четверга. Ми будемо завершувати розпочаті справи, займатися щоденною рутиною.

А після обіду наші думки та бажання можуть переключитися зовсім на інші матерії. І тут треба бути обачними! Можемо наламати дров, намагаючись одним махом щось змінити чи зробити щось таке нове й грандіозне.

Гороскоп на тиждень 30 червня – 6 липня

Найважче – тим, хто під кінець робочого тижня поставив перед собою надто важкі чи складні завдання, і потім виявляється, що механізм запущено, а самотужки впоратися немає ні сил, ні знань, ні часу, ні грошей… Тож краще обмежитися малим, щоб потім не втратити набагато більше.

У другій половині дня на перше місце виходять питання краси, здоров'я, покупок для себе і дому, сімейні та подружні стосунки. Щоб не зіпсувати настрій собі та людям на вихідні, старайтесь менше сперечатися, дорікати, критикувати ближніх.

Ввечері буде велике бажання вийти в люди, похвалитися своїми покупками та обновками.

Якщо виникатимуть якісь непорозуміння – поводьтесь гідно і спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года

Фото: jokeroo.com





На правах реклами