Ми у Facebook
05.07.2014, 15:00

Вступ-2014: у «Ранковій каві» — про те, як отримати два дипломи за три роки [Анонс]

Хочете зекономити час і гроші, отримавши за три роки навчання два дипломи — європейський та український? Та ще й з можливістю продовжити навчання як в Україні, так і в Європі? У новому випуску програми «Ранкова кава» ви дізнаєтесь про те, як зробити це у Рівному!
Саме таку унікальну можливість вже третій рік надає своїм студентам Рівненський інститут слов'янознавства Київського славістичного університету в рамках реалізації спільного українсько-польського освітнього проекту. Про деталі його реалізації та можливості, які надає вступникам РІС КСУ, йтиметься у розмові ведучої програми “Ранкова кава” Ольги Данилюк з в.о.ректора Рівненського інституту слов'янознавства Київського славістичного університету, кандидатом історичних наук доцентом Людмилою Шелюк.

«Ранкова кава» у Facebook: завітайте до нас на сторінку!

У нинішніх умовах, коли Україна, попри вкрай складні випробування, розпочала невідворотній шлях до євроінтеграції, надзвичайно важливою є роль кваліфікованих фахівців, обізнаних із мовою, культурою, політикою та економікою країн слов'янського світу — своєрідної сполучної ланки між Україною і Заходом. Саме таких фахівців готує Рівненський інститут слов'янознавства Київського славістичного університету, і саме про можливості навчання у виші Людмила Шелюк розповість усім відвідувачам порталу OGO.ua.

Про створення інтер'єру вашої оселі – у програмі «Ранкова кава» [+Відео]

Отже, вже за кілька днів, на самому старті вступної кампанії-2014 абітурієнти та їхні батьки отримають у “Ранковій каві” корисну інформацію, яка допоможе зробити правильний вибір на користь здобуття європейської освіти в Україні!

"Ранкова кава": психолог Олена Плахтина – про таємниці людської душі [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ