Ми у Facebook
06.07.2014, 14:01

Посадовці Міндоходів відповідають на звернення платників податків Рівненщини

З початку року до органів ГУ Міндоходів у Рівненській області надійшло 185 письмових звернень громадян, що на 84 звернення менше, ніж за відповідний період торік. З них: 176 заяв, 7 скарг, 2 пропозиції.
Звернення стосувалися проведення перевірок (24 заяви), справляння єдиного соціального внеску (12), податку на доходи фізичних осіб (13), інформування про ухилення від сплати податків (18).

Також, органи ГУ Міндоходів Рівненщини отримали 17 колективних звернень від 349 громадян, що на 13 звернень більше, ніж минулоріч.

Переважна більшість письмових звернень надійшла від фізичних осіб -підприємців (263), колишніх працівників органів Міндоходів – 69, від осіб, соціальний стан яких не визначено – 194.
Посадовими особами органів ГУ Міндоходів області здійснено 290 особистих прийомів громадян.

Найбільше до посадовців зверталися фізичні особи - підприємці -126, працівники бюджетної сфери – 24, пенсіонери - 16. Основні питання, що ними порушувалися – податкова політика (246 звернень).

На субсайті ГУ Міндоходів у області діє рубрика «Приймальня громадян», у якій розміщено графік прийому громадян посадовими особами Головного управління Міндоходів у Рівненській області та нормативні документи з питань звернень громадян, зразок письмової заяви. Попередній запис на прийом проводиться щоденно за телефоном (0362)692-617.

Шановні представники громадськості!

ГУ Міндоходів звертається до Вас з проханням долучитись до обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)». Порівняльна таблиця до проекту Закону України розміщена на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі: «Діяльність / Взаємодія з громадськістю / Консультації з громадськістю / Громадське обговорення / Обговорення положень змін до Конституції України».

Прохання пропозиції та зауваження до проекту надсилати на електронну адресу: zmi@rv.minrd.gov.ua до 20 серпня 2014р.





На правах реклами