Ми у Facebook
06.07.2014, 15:21

На Рівненщині стартував Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України»

2 липня у Рівному за сприяння обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» відбулася прес-конференція, присвячена проведенню 2-го Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України».
Голова громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» Ганна Писарчук повідомила присутнім представникам підприємств та журналістам, що конкурс, який обиратиме кращого фахівця бухгалтерської справи країни, проходитиме у період з 20 червня по 31 жовтня 2014 року у вигляді on-line рейтингу на сайті www.ua-award.org за підтримки Міністерства фінансів України.

Завданням конкурсу є надання майданчика для спілкування, на якому професіонали зможуть поділитися своїм досвідом і стати своєрідними наставниками для інших бухгалтерів і для тих, хто починає свою кар’єру в цій області. Фіналісти конкурсу зможуть вплинути на законодавчу базу країни і дати свої рекомендації у формуванні плану Міністерства фінансів України в області методології й розвитку бухгалтерського обліку на 2015 рік.

Від Головного управління Міндоходів у Рівненській області у прес-конференції взяла участь начальник інформаційно-комунікаційного відділу Леся Тиркус, яка зокрема наголосила, що Головне управління Міндоходів підтримує проведення такого заходу, адже зацікавлене в тому, щоб якнайбільше кваліфікованих бухгалтерів працювали у всіх галузях нашого господарства і не тільки приносили користь своєму підприємству, а й сприяли належній сплаті податків.

Співорганізаторами конкурсу також стали Територіальне відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» та газета «7 днів».

Для довідки:

Відкриття конкурсу - 20 червня, закінчення - 31 жовтня 2014 р.

Конкурс проходить в 3 етапу по трьох номінаціях:
1. Кращий бухгалтер України в комерційних підприємства.
2. Кращий бухгалтер України бюджетної сфери.
3. Гордість професії.

У журі другого й третього етапу ввійдуть представники державних органів: Міністерства фінансів України, Міністерства доходів і зборів України, Державного казначейства України; власники й директори підприємств, фахівці в області фінансів і бухгалтерського обліку з різних країн та переможці конкурсу «Кращий бухгалтер України 2013».

Перший етап - з 20 червня по 1 вересня. Це буде онлайн-тестування на сайті конкурсу: потрібно з декількох варіантів відповідей вибрати один правильний Часу знадобиться небагато. Конкурс on-line можна пройти за 30 хвилин удома або на роботі.

Потрібно буде зайти на сайт http://www.ua-award.org/, зареєструвати анкету, пройти тест. Усі учасники першого етапу конкурсу, що набрали більш 70 балів за результатами тестів одержують диплом «Бухгалтера-Практика». Учасники можуть збільшити свій загальний рейтинг, доповнивши дані своєї анкети в особистому кабінеті, а також одержуючи у свою підтримку СМС-Голоси.

Другий етап - більш складне тестування, яке треба пройти до 19 вересня. Учасники, що набрали більше 300 балів, одержують диплом «Бухгалтера-Професіонала-2014» і допускаються до написання есе (успішні приклади із практики, якими можна поділитися з іншими бухгалтерами, так, щоб вони прагли його читати). Есе приймаються до 1 жовтня.

25 бухгалтерів у комерційній сфери і 25 бухгалтерів у бюджетній сфері одержують дипломи «Бухгалтер-Експерт-2014», а також можливість разом з Міністерством фінансів України брати участь у формуванні пропозицій для Методологічної Ради при Міністерстві фінансів України.

До участі в третьому етапі конкурсу допускаються 3 лідери рейтингу в комерційній сфері й 3 лідери рейтингу в бюджетній сфері, що одержали диплом «Бухгалтера-Експерта 2014» і підтвердили свою участь до 18 жовтня 2014 р. Формат: запис телевізійного с шоу 25 жовтня 2014 р. у Києві.

Мета: вибрати кращого бухгалтера України в номінаціях «Комерційні підприємства» і «Бюджетні організації». Переможці отримують звання «Кращий бухгалтер України», подяки Міністерства фінансів і гран-прі конкурсу.

Переможець у номінації «Гордість професії» визначається у фіналі ток-шоу, приз вручається в редакції після телевізійного ефіру.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ