Ми у Facebook
06.07.2014, 16:05

«Увага! Залізничний переїзд»

ДАІ Рівненщини розпочало проводити комплекс профілактичних заходів з метою посилення дисципліни водіїв транспортних засобів та інших учасників дорожнього руху під час руху через залізничні переїзди.
З 20 червня по 10 липня поточного року Державтоінспекція Рівненщини проводить комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті «Увага! Залізничний переїзд».

Як повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області, у рамках проведення вищевказаних заходів, працівники ДАІ перевіряють дотримання водіями та пішоходами правил проїзду залізничних переїздів та документують допущені порушення. Крім цього, перевіряють справність переїзної сигналізації, експлуатаційний стан шлагбаумів, зовнішнього освітлення, покриття проїзної частини підходів автомобільних доріг до переїздів, технічних засобів організації дорожнього руху тощо.

Рівненщина: перехожий врятував із вогню чотирьох людей


Приклад роботи відбувся 4 липня, поблизу одного з залізничних переїздів Здолбунові, де інспектори ДАІ проводили з водіями профілактичні бесіди щодо дотримання Правил дорожнього руху, а також звертали увагу на безпечну поведінку на переїздах. В свою чергу водії-порушники сприймали спілкування з інспекторами ДАІ серйозно та обіцяли бути уважними і не порушувати правил.

У ході проведення комплексу профілактичних заходів підрозділами Державтоінспекції області було виявлено та задокументовано 58 фактів порушень правил проїзду залізничних переїздів.





На правах реклами