Ми у Facebook
08.07.2014, 00:12

Журналістка «ОГО» отримала нагороду всеукраїнського професійного конкурсу

Журналіст Видавничого дому "ОГО", редактор "Рівненської газети" Ольга Данилюк 4 липня отримала диплом переможця всеукраїнського конкурсу "Якими мають бути місцеві ЗМІ?" Нагородження відбулося у Києві на семінарі "Безпека журналістів під час роботи в зоні конфлікту", організованого ГО "Телекритика".
Робота Ольги Данилюк "Особиста і професійна ефективність журналіста мультимедійної редакції: поради початківцям" була визнана найкращою в номінації "Краща робота громадянського журналіста і/або блогера", оскільки вперше вона була опублікована у блогах OGO.ua. Нагорода за перемогу в конкурсі - диплом та грошова премія.

Видавничий дім «ОГО», Рівне: Як ми створюємо і продаємо мультиплатформенні майданчики

- Мені особливо приємно отримати нагороду саме в ці дні, адже 1 липня виповнився рік моєї роботи в редакції Видавничого дому "ОГО", - зізналась Ольга Данилюк, виступаючи на церемонії нагородження. - Свій річний досвід роботи я сформулювала у вигляді 30 порад початківцям і не тільки, які склали основу статті. Приємно, що компетентне журі побачило в моїх порадах, винесених із власного досвіду, корисну інформацію, що стане в пригоді іншим колегам. Адже журналістика - це така професія, де постійно потрібно рухатись, розвиватись, рости.

На Рівненщині нагородили журналістів-переможців творчого конкурсу



Загалом у конкурсі "Якими мають бути місцеві ЗМІ" взяли участь 27 журналістських матеріалів, кожен з яких члени журі оцінювали за 10-бальною шкалою, враховуючи глибину і всебічність розкриття теми, інформативність, логічність викладу і аргументації, ексклюзивність інформації, читабельність тексту. До складу журі увійшли Катерина Лаба (директор Інституту розвитку регіональної преси), Олексій Погорєлов (генеральний директор Української Асоціації Видавців Періодичної Преси), Світлана Єременко (керівник проекту з моніторингу регіональних ЗМІ УОЦР), Олексій Мацука (головний редактор інтернет-видання «Новости Донбасса», директор Донецького інституту інформації).

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": Світлана Богатирчук-Кривко та Юрій Супрунюк - про євроінтеграцію

Надзвичайно приємно, що представники Рівненщини вибороли на конкурсі відразу дві призові номінації, у тому числі - головну. Адже володарями першої премії конкурсу стали представники міста Здолбунів на Рівненщині, фахівець із SEO (пошукової оптимізації сайтів) Дмитро Хомицький та засновник громадської організації "Аналітичний центр розвитку міста ЗЕОН" та інтерет-видання Здолбунів CITY Микола Орлов. Журі надзвичайно високо оцінило їхнє дослідження «Чи існує унікальний рецепт успішного місцевого онлайн ЗМІ?».



Також серед фіналістів конкурсу "Якими мають бути місцеві ЗМІ?":
- Леся Ганжа, «Дніпропетровська "Зоря": Використання user generated content у рубриці знайомств»;
- Сергій Чернявський, Борис Родієвський, «12 питань, на які треба відповісти видавцеві перед відкриттям проекту»;
- Діонісій Каплін, «Яким повинен бути новий гендиректор "Лтави"?» (Інфографіка);
- Анна Абліцова, Геннадій Матвієнко, «Їм ліниво, або як запорізькі інтернет-ЗМІ несвідомо маніпулюють читачем»;
- Володимир Волощук, "Маріупольські медіа: Без історій, героїв і думок".





На правах реклами