Ми у Facebook
07.07.2014, 10:54

На рок-фестивалі збирали кошти для українських військових [+Фото]

Півтори тисячі ковельчан та гостей міста відвідали фестиваль «Ковель Energy-2014», аби відсвяткувати День міста. Під час фестивалю відбувався збір коштів для українських військових.
Дійство відбулося 5 липня на території стадіону «Локомотив».

На сцені «Ковель Energy-2014» виступали Воплі Відоплясова, От Вінта, Антитіла, Тартак, Los Colorados, Дзвони Сонця, Ворст та інші гурти.



Мобілізованим військовослужбовцям банки готові надати «кредитні канікули»



Під час фестивалю волонтери збирали кошти українським військовим. Ведучі Вікторія Жуковська та М'яч заохочували людей вкидати гроші у скриньки, даруючи їм футболки та плакати із символікою фестивалю та автографами зірок, повідомляє volynpost.com

Окрім музичної програми відвідувачі «Ковель Energy-2014» охоче відвідували атракціони, купували різні дрібнички на святковому ярмарку.



Фестиваль цього року відбувався втретє.
Його відвідали півтори тисячі людей. Організатори дійства відзначають, що відміняти подібні заходи через ситуацію в Україні - неварто. Мовляв, це дає змогу і додатково зібрати гроші військовим, а також розвіятися людям від інформаційної напруги.

Рівне: «Рок проти війни» - благодійний концерт на потреби армії

До речі, на фестивалі попри розважальну програму, вшанували українців, які загинули під час революції та у ході АТО. Відвідувачі час від часу вигукували «Герої не вмирають», а також відому нецензурну пісню про Володимира Путіна.

Коли на сцені виступали музиканти з групи Тартак, хтось із відвідувачів фестивалю кинув на сцену пітарду. Постраждав фотограф команди. А ведучі після виступу Тартака зацькували цього «жартівника».





На правах реклами