Ми у Facebook
07.07.2014, 13:10

Журналісти Рівного знову збиратимуть гроші для військових

Група журналістів знову збиратиме кошти на підтримку української армії. Цього разу це відбудеться не на сесії, а на засіданні Рівненського міськвиконкому.
На своїй сторінці у фейсбук організатор акції Юрій Дюг зазаначив:

- Ну що повторимо "подвіг разветчика"? Нагадаю що на сесії ми зібрали 4450 гривень. За ці кошти волонтери закупили 50 комплектів термобілизни по смішній ціні. Вона реально потрібна бо ночами в окопах дуже холодно - солдати вже просять передавати бушлати, - повідомив у facebook журналіст Юрій Дюг. - Термоштани і термомайки разом з пристроєм нічного бачення від працівників "Реноме" вже поїхали до солдатів в зону АТО. Завтра о 14:30 відбудеться засідання Рівненського міськвиконкому на третьому поверсі будівлі на Соборній, 12-А.

Рівне: журналісти збирали з депутатів гроші на армію

Ми пам’ятаємо, що не всі керівники міста на сесії долучились до благодійності і пожертвували хоч 50-100 гривень. Ми маємо дати їм можливість виправитися! Тому ми знову запропонуємо кинути їхм гроші до благодійної скриньки, або ж придбати благодійні речі кошти з продажу яких підуть на допомогу військовим. На аукціоні будуть представленні брелоки, чудові книги про Рівненщину від Олександра Харвата та квитки на благодійну виставу в Рівненському облмуздрамтеатрі.

Хто хоче долучитися до збору коштів приходьте завтра, 8 липня о 14:00 в хол біля зали засідань місьвиконкому на Соборній, 12-А.






На правах реклами