Ми у Facebook
08.07.2014, 08:00

Гороскоп на 8 липня: довести добрі справи до кінця

Насичений різними подіями та емоціями день. Тим, хто працює та навчається, важко зосередитися на чомусь одному. На особистому фронті – без змін, навіть краще, ніж раніше.
Астрологічний прогноз: 8 липня 2014, вівторок.

11/12 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (друга чверть, росте).

Непоганий день, багато в чому схожий на вчорашній понеділок.

Можливі несподівані новини, вдалий (чи не зовсім) збіг обставин, цікаві знайомства. Щоправда, це трохи нервуватиме, відволікатиме від роботи, гальмуватиме навчання, заважатиме швидкому вирішенню професіональних, фінансових та бізнесових питань.

Голова у багатьох зайнята особистими та сімейними проблемами. Тут усе має бути гаразд! Якщо щось хороше задумали – доведіть це до логічного кінця.

День надзвичайно сприятливий для шлюбу, зміцнення подружніх стосунків, романтичних побачень, освідчень у коханні та сватань.

До речі, сьогодні День родини, а у православних християн Свято закоханих – День пам`яті благовірних Петра і Февронії, покровителів сім`ї та шлюбу.

Сьогодні можете отримати подарунки й почути немало компліментів та похвал на свою адресу. Приємно, але справедлива оцінка вашої краси та праці (про що ви й самі знаєте) та просто підлабузництво і лестощі лише тому, що від вас чогось хочуть – трохи різні речі…

Звертайте більше уваги на думки та поради близьких людей, особливо дружин, сестер та матерів. Їхній доброзичливий і навіть трохи критичний погляд на ваше «я» допоможе вам розкрити в собі нові таланти і здатності.

Гороскоп на тиждень 7-13 липня

Добре вирішувати проблеми з боргами та кредитами, відвідувати фінансові установи, працювати в саду-городі, прати й робити вологе прибирання вдома.

Проведіть вечір у родинному колі та з коханими. Зробіть близьким щось приємне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Календарь венчаний на 2014 год
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами